Social og Sundhed

Flere varme hænder i plejen

Lokaldemokraterne vil arbejde for, at borgere i Helsingør Kommune får den pleje og omsorg, de har brug for, og at der findes uddannet personale NOK til at udføre dette arbejde.

Det gælder i hjemmene, på plejehjem, bofællesskaber, dagtilbud, aktivitetshuse og værksteder.

 

Sundhedshus

Lokaldemokraterne vil arbejde for at lægge pres på Regionen, så det nye sundhedshus i Helsingør kan få de læger og ambulatorier, der er nødvendige, for at Helsingør Kommunes borgere kan føle sig trygge.

 

Et nemt borgerforløb

Lokaldemokraterne vil arbejde for at skabe et mere sammenhængende borgerforløb, der øger trygheden for borgeren og de pårørende i overgangen mellem hospital og hjem.

 

Hospice

Lokaldemokraterne vil arbejde for et hospice i Helsingør. Et hospice med palliativ omsorg, så de borgere i Helsingør Kommune, der lider af en uhelbredelig sygdom, får den bedste og mest humane sidste tid.

Et hospice skal ligge i fredlige og smukke omgivelser, og dem har vi masser af i Helsingør Kommune.

 

Voldsramte, hjemløse og andre udsatte

Lokaldemokraterne vil arbejde for, at der er penge til, at de private herberger, der er i Helsingør Kommune, kan drive disse steder, så de voldsramte, hjemløse og andre udsatte har et sted og være, når der er behov for det.

Lokaldemokraterne vil arbejde for en tidlig indsats, så der ikke kommer nye unge ud i hjemløshed. Vi vil desuden arbejde for, at der ved nye, store byggerier også bliver lavet boliger til udsatte.